În cât timp se recuperează organismul după infectarea cu coronavirus, potrivit unui expert chinez

Un expert din cadrul Comisiei Naţionale de Sănătate din China (NHC) a declarat, marţi, că o săptămână este suficientă pentru recuperare în urma simptomelor uşoare ale coronavirusului, relatează Reuters.

4513 afișări
Imaginea articolului În cât timp se recuperează organismul după infectarea cu coronavirus, potrivit unui expert chinez

Comentariile au fost făcute de Li Xingwang la o conferinţă de presă susţinută la Beijing, unde a mai spus că simptomele uşoare ale coronavirusului nu sunt asemănătoare celor de pneumonie, ci pacientul prezintă doar febră uşoară.

De asemenea, Jiao Yahui, un alt expert din cadrul Biroului de Administraţie Medicală al NHC, a declarat că dificultăţile întâmpinate de pacienţi în accesarea paturilor din spitale pentru tratarea virusului au fost ameliorate, dar costumele de protecţie sunt încă într-o cantitate redusă.

Comisia Naţională de Sănătate din China a anunţat marţi că 106 persoane au decedat în urma epidemiei cu noul coronavirus, iar numărul cazurilor confirmate a ajuns la 4.515.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici