Câte stiluri de machiaj şi câte diete încearcă femeile pe parcursul vieţii

Un studiu realizat în Marea Britanie a arătat de câte ori încearcă femeile, pe parcursul vieţii, o dietă şi de câte ori îşi schimbă machiajul şi coafura. De asemenea, studiul a arătat şi de câte ori îşi schimbă femeile cariera.

311 afișări
Imaginea articolului Câte stiluri de machiaj şi câte diete încearcă femeile pe parcursul vieţii

Câte stiluri de machiaj şi câte diete încearcă femeile pe parcursul vieţii (Imagine: Shutterstock)

Femeile îşi schimbă, pe parcursul vieţii, în medie, de 21 de ori cariera, încearcă 572 de stiluri de machiaj şi coafură, îşi schimbă garderoba de 298 de ori şi încearcă 228 de diete, potrivit rezultatelor unui studiu realizat în Marea Britanie, informează dailymail.co.uk.

De asemenea, potrivit sursei citate, femeile încearcă, în medie, 1.503 tipuri de exerciţii fizice şi învaţă, pe parcursul vieţii, 131 de noi îndeletniciri.

Totodată, femeile dedică o mare parte din timp lărgirii orizonturilor lor culturale, vizitând, în medie, 263 de atracţii de gen, precum muzeele şi galeriile de artă.

Femeile petrec în medie 15 zile din viaţă citind cărţi de dezvoltare personală, peste 17 zile pentru a urma cursuri de specializare necesare profesiei pe care o practică şi peste 16 zile pentru a învăţa lucruri noi, precum fotografiatul sau limbile străine.

În general, femeile încearcă să-şi îmbunătăţească propriul stil de viaţă, având ca surse de inspiraţie prieteni, membri ai familiei, colegi influenţi şi reţele de socializare.

Femeile devin motivate şi îşi doresc să-şi îmbunătăţească stilul de viaţă în funcţie de evenimentele care se petrec în activitatea lor cotidiană. Astfel, 28% dintre femei caută să îşi îmbunătăţească caracterul în momentul în care încep o nouă relaţie, 39% când se apropie de o cotitură în viaţă, precum împlinirea vârstei de 30 de ani, iar 31% în momentul în care îşi găsesc un nou serviciu.

În topul 5 al modificărilor în stilul de viaţă se află, în ordine, exerciţiile fizice şi dieta (101 zile), garderoba (29 de zile), dantura (15 zile), coafura şi machiajul (21 de zile), lărgirea orizontului cultural (26 de zile).

Studiul a fost realizat la cererea Sure Compressed, o companie de produse cosmetice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici