Ce se ascunde în spatele poftelor alimentare?

Când organismul are nevoie de anumiţi nutrienţi ne "trans­mite" acest fapt prin apariţia diferitelor pofte, spun me­dicii nutriţionişti. Mai mult, prof. dr. Gheorghe Mencinicoschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare, atrage atenţia că apariţia poftelor poate ascunde diferite afecţiuni, informează "Gândul".

23 afișări
Imaginea articolului Ce se ascunde în spatele poftelor alimentare?

Ce se ascunde în spatele poftelor alimentare? (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Pofta de dulce poate fi asociată cu diabetul de tip II, boală tot mai des întâlnită în rândul copiilor şi adolescenţilor.

Citeşte mai multe despre poftele alimentare pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici