Cum să nu te îngraşi după ce te-ai lăsat de fumat

Pentru cei mai mulţi fumători frica de a nu se îngrăşa reprezintă un motiv pentru a nu renunţa la acest viciu. Ţigările reprezintă un drog puternic care accelerează metabolismul, contractând vasele de sânge şi accelerând pulsul, potrivit Gândul.

222 afișări
Imaginea articolului Cum să nu te îngraşi după ce te-ai lăsat de fumat

Cum să nu te îngraşi după ce te-ai lăsat de fumat (Imagine: Viorel Dudău/Mediafax Foto)

Potrivit specialiştilor, atunci când renunţi la ţigări, metabolismul încetineşte şi, în general, diferenţa dintre caloriile pierdute de un fumător comparativ cu ale unui nefumător este de 250 de kilocalorii pe zi.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici