Video IMAGINI impresionante cu super furtuna Maysak din Oceanul Pacific, realizate de la bordul ISS - VIDEO

Super-taifunul Maysak care s-a format în Pacificul de vest şi se îndreaptă către Filipine a fost filmat din spaţiu, cu ajutorul camerelor montate pe Staţia Spaţială Internaţională (ISS).

3468 afișări

Imaginile sunt impresionante, arâtând uriaşa furtună şi "ochiul său", clasificată iniţial ca fiind o furtună de categoria a cincea, viteza vântului atingând peste 252 de kilometri pe oră.

 

Intensitatea taifunului a scăzut însă, dar rămâne în continuare o furtună puternică, iar meteorologii spun că în weekend va ajunge în Filipine.

Imaginile au fost înregistrate miercuri, de camerele instalate la bordul ISS.

 

 

 

Mai jos puteţi urmări îmagini în direct de la bordul ISS

 


Broadcast live streaming video on Ustream

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici