La 7 ani de la apariţia CSID, Oana Cuzino vorbeşte despre cele 7 elemente ale vieţii echilibrate

Revista numărul unu de sănătate şi frumuseţe din România "Ce se întâmplă, doctore?" împlineşte 7 ani, prilej cu care Oana Cuzino, director editorial şi promotor al vieţii echilibrate, oferă în numărul aniversar, apărut luni, un top al celor mai importante elemente care contează pentru minte şi trup.

1104 afișări
Imaginea articolului La 7 ani de la apariţia CSID, Oana Cuzino vorbeşte despre cele 7 elemente ale vieţii echilibrate

La 7 ani de la apariţia CSID, Oana Cuzino vorbeşte despre cele 7 elemente ale vieţii echilibrate

Oana Cuzino arată că menţinerea frumuseţii, dieta corectă, practicarea regulată a sportului, respectarea naturii, relaxarea, provocările carierei şi familia conturează tabloul complet al unei vieţi echilibrate.

"Dacă zi de zi, «Ce se întâmplă, doctore?» stă sub semnul ştiinţei şi tehnologiei, daţi-ne voie dragi cititoare să rupem monotonia cotidiană şi să cochetăm sub toate formele cu rotunda şi frumoasa cifră 7. Nu întâmplător în tradiţia islamică există şapte ceruri şi şapte pământuri, Buddha a făcut la naştere, şapte paşi, universul hindus descrie şapte lumi, iar candelabrul cu şapte braţe şi şapte lumânări este cel mai cunoscut şi vechi obiect al tradiţiei iudaice. Numărul şapte este numărul omului desăvârşit, al omului pe deplin realizat. Să sperăm că ne va aduce noroc în continuare, mai ales că rămânem preocupate de cele 7 lucruri care contează cu adevărat pentru trup şi spirit", declară Oana Cuzino, în numărul aniversar al revistei.

Pentru a putea adopta uşor un stil de viaţă dedicat sănătăţii şi frumuseţii, cititorii publicaţiei pot descoperi o serie întreagă de sfaturi şi terapii uşor de pus în practică. Astfel, vor putea afla mai multe informaţii despre combaterea acneei la vârstă adultă, printre terapii numărându-se cea cu lăptişor de matcă, şi vor putea găti reţete bogate în fibre, elemente care protejează împotriva bolilor cardiovasculare.

În privinţa relaxării, în numărul din noiembrie terapiile vedetă sunt cele cu extracte de strugure şi viţă de vie, ale căror beneficii au fost prima oară valorificate în regiunea Bordeaux din Franţa. Sfaturi despre execiţii sportive dă Răzvan Fodor, care combină exerciţiile la sală cu joggingul în parc.

Tot în noul număr al revistei "Ce se întâmplă, doctore?", cititorii o vor vedea pe Elwira Petre, soţia juratului de la "Dansez pentru tine" într-o formă fizică de invidiat, cu numai o lună înainte de a da naştere primului bebeluş.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici