NASA publică o nouă imagine impresionantă cu planeta Pluto - FOTO

NASA a dat publicităţii, miercuri, rezultatul unui proiect început în luna iunie privind planeta Pluto. Este vorba de o fotografie "mozaic" impresionantă realizată cu mii de imagini trimise de oameni din întreaga lume.

1422 afișări
Imaginea articolului NASA publică o nouă imagine impresionantă cu planeta Pluto - FOTO

Un nou proiect NASA despre planeta Pluto

Potrivit Daily Mail, fotografiile au fost prezentate ca parte a campaniei în social-media NASA "#PlutoTime" care a început în luna iunie a acestui an. Prin acest proiect, NASA a îndemnat oamenii din întreaga lume să  posteze imagini cu ei în locurile în care trăiesc atunci când este "Pluto Time". 

"Pluto Time" reprezintă un scurt moment din zorii zilei şi de la amurg, când lumina de pe Pământ se potriveşte cu cea existentă pe planeta Pluto în jurul prânzului.

Acest fenomen a fost dezvoltat de NASA, astfel încât oamenii să poată experimenta nivelul de lumină al Soarelui pe Pluto la amiază - atunci când acolo este cel mai cald şi luminos.

Agenţia spaţială a primit peste 7.000 de imagini din întreaga lume (repere celebre, selfie-uri şi chiar animale de companie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici