Vestigii vechi de 2000 de ani descoperite lângă Pantheonul din Roma. O groapă de 2,5 metri a apărut peste noapte. FOTO

  • Pământul s-a surpat lângă Pantehonul din Roma, iar groapa a scos la suprafaţă vestigii vechi de 2000 de ani.
  • Nimeni nu a avut de suferit, deoarece Roma pare părăsită din cauza epidemiei.
1485 afișări
Imaginea articolului Vestigii vechi de 2000 de ani descoperite lângă Pantheonul din Roma. O groapă de 2,5 metri a apărut peste noapte. FOTO

Vestigii vechi de 2000 de ani descoperite lângă Pantheonul din Roma. O groapă de 2,5 metri a apărut peste noapte. FOTO

O groapă adâncă de 2,5 metri a apărut peste noapte în PIazza della Rotonda de lângă celebrul Pantheon din Roma. Nimeni nu a fost rănit, deoarece turiştii care se înghesuie de obicei în zonă sunt alungaţi de coronavirus. Arheologii au descoperit în groapă un pavaj vechi de 2000 de lei, scrie LiveScience.

Pavajul face parte din aceeasi periadă în care a fost construit şi Pantheonul, în anii 27-25 Î.Hr. Mai multe astfel de gropi apar frecvent în Italia din cauza solului moale şi nisipos.

Vezi imagini in galeria foto

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pantheon,
roma

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici