13 soldaţi francezi au murit după o coliziune între două elicoptere ale armatei în Mali

Cel puţin 13 soldaţi francezi au murit în Mali, în urma coliziunii a două elicoptere în timpul unei operaţiuni antiteroriste, a informat marţi preşedinţia Franţei, relatează site-ul postului France 24 şi agenţia Reuters.

1687 afișări
Imaginea articolului 13 soldaţi francezi au murit după o coliziune între două elicoptere ale armatei în Mali

Cel puţin 13 soldaţi francezi au murit într-un accident între două elicoptere în Mali. Sursă: Twitter

"Preşedintele anunţă cu mare durere că 13 soldaţi francezi au murit în Mali, pe 24 noiembrie, într-un accident între două elicoptere, care s-a produs în timpul unei misiuni împotriva jihadiştilor", se arată într-un comunicat.

Cel puţin 4.500 de militari francezi se află în regiune pentru a lupta împotriva insurgenţilor islamişti.Insurgenţii folosesc părţile centrale şi de Nord din Mali pentru a lansa atacuri.

În urma tragediei care s-a produs luni s-a înregistrat una dintre cele mai mari pierderi umane ale armatei franceze din ultima perioadă. De când armata a început intervenţia în Mali, au fost ucişi 38 de soldaţi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici