Absenţa lui Karl Lagerfeld de la propriul show Chanel, de la Săptămâna modei de la Paris, alimentează zvonurile privind starea sa

Karl Lagerfeld a fost marele absent la propriul show Chanel organizat, marţi, în timpul Săptămânii modei de la Paris (15 - 24 ianuarie), iar reprezentanţii casei de modă au anunţat că acesta este "obosit", potrivit apnews.com.

2053 afișări
Imaginea articolului Absenţa lui Karl Lagerfeld de la propriul show Chanel, de la Săptămâna modei de la Paris, alimentează zvonurile privind starea sa

Karl Lagerfeld, marele absent la propriul show Chanel de la Săptămâna modei de la Paris

Karl Lagerfeld, al cărui aspect fizic pare din ce în ce mai fragil, nu a apărut pe scenă la finalul prezentării colecţiei sale pentru casa Chanel, a cărui director de creaţie este din 1983.

Aceasta este pentru prima dată când Lagerfeld nu îşi face prezenţa la propriul show, pentru a primi aplauzele publicului.

În locul lui, la finalul defilării a apărut directorul de studio Virginie Viard.

Reprezentanţii casei Chanel au declarat pentru The Associated Press că Lagerfeld a rugat-o pe Viard să îl reprezinte pentru că "se simţea obosit", dar nu au oferit alte detalii.

Germanul Karl Lagerfeld, în vârstă de 85 de ani, este unul dintre cei mai importanţi creatori de modă ai sfârşitului de secol al XX-lea. A colaborat cu mai multe case de modă, printre care Chanel, la care în prezent este designer principal, dar şi Fendi, unde este director de creaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici