Accident inedit cu un tren care a deraiat în Olanda. Sculptura unei cozi de balenă a oprit vehiculul de la prăbuşire

  • Sculptura unei cozi de balenă a oprit un tren de la prăbuşire
  • Trenul a deraiat şi ar fi putut să cadă în apă, de la o distanţă de 10 metri
  • În tren se afla doar conductorul care a scăpat doar cu o sperietură
3813 afișări
Imaginea articolului Accident inedit cu un tren care a deraiat în Olanda. Sculptura unei cozi de balenă a oprit vehiculul de la prăbuşire

Accident inedit în Olanda, cu final fericit. Sculptura unei cozi de balenă a oprit un tren de la prăbuşire

Coada unei balene a salvat viaţa unui conductor de tren subteran.Te întrebi care poate fi legătura dintre un metrou şi o balenă?

S-a întâmplat azi-noapte în Olanda, într-o staţie de metrou de lângă Rotterdam. Un tren a deraiat şi a trecut de bariera staţiei, dar a fost prins de sculptura unei cozi de balenă.

În tren se afla doar conductorul, fără alţi pasageri. Sculptura „Whale Tails” a fost construită în 2002. Dacă sculptura nu ar fi existat, trenul ar fi căzut de la 10 metri, în apă.

Deşi socat de incident, conductorul trenului nu a fost rănit datorită artei care a salvat situaţia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici