Actriţă din serialul La Casa de Papel, diagnosticată cu COVID-19. Care este starea ei

  • Actriţa Itziar Ituño (45 de ani) este cunoscută pentru rolul din La Casa de Papel
  • Ea a fost diagnosticată cu coronavirus şi a transmis un mesaj pe internet
3855 afișări
Imaginea articolului Actriţă din serialul La Casa de Papel, diagnosticată cu COVID-19. Care este starea ei

Actriţă din serialul La Casa de Papel, diagnosticată cu COVID-19. Care este starea ei

Actriţa de origine spaniolă Itziar Ituño, în vârstă de 45 de ani, cunoscută pentru rolul inspectoarei Raquel Murillo, din serialul La Casa de Papel, a fost diagnosticată cu virusul COVID-19. Ea a confirmat vestea prin intermediul unui mesaj postat pe contul personal de Instagram.
 
Itziar Ituño a spus că starea ei este în general bună şi că simptomele sunt uşoare.
 
Actriţa i-a îndemnat pe oameni să reducă contactul şi să ia foarte în serios sfaturile specialiştilor, spunând că virusul este deosebit de periculos pentru cei vulnerabili.
 
Spania are peste 14.700 de îmbolnăviri şi 803 morţi.
 
Noul sezon din serialul La Casa de Papel va debuta pe Netflix pe 3 Aprilie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici