Administratorii plajelor sunt obligaţi să nu acopere tot nisipul cu şezlonguri

  • Patronii care administrează plajele trebuie să ştie că nu pot acoperi toată zona cu şezlonguri
  • Guvernul îi obligă să ocupe doar 70% din suprafaţa plajei cu şezlonguri şi restul de 30% să lase nisipul liber
  • Pe plaja amenajată nu ai voie cu prosop, ci doar cu şezlong
645 afișări
Imaginea articolului  Administratorii plajelor sunt obligaţi să nu acopere tot nisipul cu şezlonguri

Administratorii plajelor sunt obligaţi să nu acopere tot nisipul cu şezlonguri

Patronii care administrează plaje trebuie să ştie că nu pot acoperi tot nisipul cu şezlonguri pentru a împuşca doi iepuri dintr-o lovitură – şi să respecte distanţarea fizică de minimum 2 metri şi să aibă mai mulţi clienţi.

Hotărârea de Guvern privind prelungirea stării de alertă îi obligă pe aceştia să folosească pentru şezlonguri şi umbreluţe maximul 70% din suprafaţa sectorului de plajă. Diferenţa trebuie să fie nisip, ca să simţi că mergi la plajă.

Ai voie pe aceste plaje doar cu şezlong, deci nu te baza pe prosop. La dimensionare nu se vor lua în calcul spaţiile destinate amplasării altor dotări de pe plajă.

Pe plaja neamenajată poţi merge fără restricţii, însă trebuie respectate regulile de distanţare fizică.

Începând de azi, a fost prelungită cu 30 de zile starea de alertă.  

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici