(P) ASUS, cea mai valoroasă companie taiwaneză, are laptopuri potrivite pentru fiecare utilizator

ASUS, cea mai valoroasă companie din Taiwan în ultimii şapte ani, conform clasamentelor întocmite tocmai de Ministrul Economiei din micuţa insulă chineză nerecunoscută oficial ca stat de Republica Populară Chineză, este un nume la nivel global, atunci când vine vorba de laptopuri, plăci de bază şi alte componente de PC. Valoarea brandului ASUS este de peste 1,6 miliarde de dolari.

1185 afișări
Imaginea articolului (P) ASUS, cea mai valoroasă companie taiwaneză, are laptopuri potrivite pentru fiecare utilizator

ASUS, cea mai valoroasă companie taiwaneză, are laptopuri potrivite pentru fiecare utilizator

Laptopuri ASUS - oferte (LINK) 

ASUS a cochetat şi cu piaţa telefoanelor mobile, reuşind câteva modele de succes, precum Zenfone şi ROG (Republic of Gamers) Phone. În rest, cele mai bine vândute „item”-uri ale companiei asiatice sunt laptopurile din seriile VivoBook şi ZenBook.

Surprinzător, cea mai mare piaţă a companiei ASUS este Singapore, unde este un brand extrem de apreciat.

ASUS a fost înfiinţată în 1989, în Taipei, de către patru ingineri, foşti angajaţi ai Acer.

Laptopuri ASUS - oferte (LINK)

Numele ASUS (Huashuo, în chineză) vine de la ultimele patru litere ale cuvântului Pegasus, calul înaripat din mitologia greacă ce reprezintă inspiraţia artistică şi învăţătura. ASUS încorporează puterea, spiritul creativ şi puritatea simbolizate de această creatură mitică ce se îndreptă către noi culmi ale calităţii şi inovaţiei cu fiecare produs ce este introdus pieţii.

Au fost alese doar ultimele patru litere ale cuvântului Pegasus pentru ca produsele ASUS să fie situate cât mai sus în listele în ordine alfabetică. Sloganul companiei ASUS a fost ”Rock Solid. Heart Touching”, schimbat apoi în ”Inspiring Innovation. Persistant Perfection”. În prezent, sloganul este "In Search of Incredible".

Chiar dacă seriile VivoBook şi ZenBook sunt cele mai bine vândute produse ale companiei, acestea nu sunt singurele computere fabricate de ASUS. Compania taiwaneză este una dintre cele mai bine „înfipte” în piaţa de device-uri pentru gaming cu seria ROG - Republic of Gamers (Republica gamerilor).

ROG este, aşadar, abrevierea de la Republic of Gamers, nume care spune deja cu ce se ocupă această serie de computere, atât desktop PC-uri, cât şi laptopuri de gaming. Tot pentru gameri, ASUS produce seria TUF, care vine de la The Ultimate Force. Cu un Asus ROG sau TUF eşti pregătit pentru orice jocuri vrei să joci. Modelele TUF sunt cele potrivite oricărui tip de joc, atâta timp cât nu au cerinţe prea mari din punct de vedere al graficii. Pentru cele care necesită o placă grafică mai puternică, cele mai potrivite sunt modelele ROG, care au plăci video GeForce GTX 1060 de la NVIDIA. Cu acestea pot fi jucate toate jocurile aflate pe piaţă, cu setările puse la maximum, chiar.

Link oferte laptopuri ASUS

Pe piaţa de PC-uri de gaming, ASUS este lider atât în domeniul laptop-urilor, cât şi al componentelor dedicate, oferind sub brandul ROG exclusiv produse orientate către gameri.

ASUS are, de fapt, laptopuri potrivite pentru oricine, indiferent de ceea ce caută. Acestea sunt, aşa cum spuneam anterior, împărţite pe „serii”. Dacă seriile ROG şi TUF sunt pentru gameri, seriile ZenBook şi VivoBook, cele mai vândute, sunt pentru restul utilizatorilor.

Cu înfăţişarea lor robustă şi greutatea mică, laptopurile din seria ZenBook de la ASUS sunt laptopuri potrivite pentru utilizarea lor de zi cu zi. E laptopul potrivit pentru a fi cărat oriunde te-ai duce, într-un rucsac sau într-o geantă, fiind foarte uşor, deşi rezistent, astfel încât nu se va strica la prima lovitură primită.

 

Oferte (link) Laptop ASUS

Sunt laptopuri ZenBook cu display-uri de 13 inchi şi 15 inchi. Seria ZenBook este considerată, însă, una de entry-level de laptopuri ASUS. ZenBook S şi ZenBook Pro, care sunt aproape de pragul de sus a acestei serii de entry-level, sunt extrem de puternice şi performante.

VivoBook este numele unui grup foarte mare de laptopuri ASUS. De la modele de 11 inchi, potrivite pentru şcoală sau facultate, bune pentru luat notiţe, până la modelele extrem de puternice, pentru editare video, de exemplu. Există, aşadar, un model VivoBook pentru fiecare utilizator. În plus, există VivoBook Flip, un laptop 2 in 1, care combină avantajele unui laptop şi ale unei tablete. Pentru userii pretenţioşi, VivoBook Pro şi VivoBook S sunt răspunsul. Acestea au plăci video dedicate, deci te poţi juca chiar şi unele jocuri cu ele.

În 2018, ASUS a vândut peste 15,5 milioane de laptopuri la nivel global, din toate seriile existente. Cu toate acestea, taiwanezii nu sunt nici în top 5 din punct de vedere al vânzărilor pe anul precedent, fiind depăşiţi de Lenovo (58,4 milioane de unităţi vândute), HP (56,3 milioane de unităţi), Dell (41,9 milioane de unităţi), Apple (18 milioane de unităţi) şi Acer (15,7 milioane de unităţi vândute). În 2019, însă, compania ASUS speră să intre în Top 5, prin detronarea companiei Acer, de care, oricum, şi anul trecut a fost foarte aproape, fiind despărţite doar de 200 de mii de unităţi vândute la nivel global.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici