Atac cu drone, în Israel. Armata israeliană a doborât aparatul de zbor lansat de Hamas, din Fâşia Gaza

Armata israeliană a doborât, vineri dimineaţă, o dronă lansată din teritoriul palestinian Fâşia Gaza de organizaţia islamistă Hamas, anunţă un oficial militar israelian.

4818 afișări
Imaginea articolului Atac cu drone, în Israel. Armata israeliană a doborât aparatul de zbor lansat de Hamas, din Fâşia Gaza

Ilustraţia: Fotografie din 29 decembrie 2020. Un vehicul aerian fără pilot (UAV sau dronă) al mişcării islamiste palestiniene Hamas, într-un zbor deasupra oraşului Gaza în timpul exerciţiilor militare organizate de facţiuni militare/ Profimedia

"Drona a fost urmărită şi doborâtă", a comunicat un purtător de cuvânt al armatei israeliene, conform cotidianului Times of Israel.

În cursul zilei de joi, armata israeliană a doborât o altă dronă, încărcată cu explozibil, care pătrunsese în spaţiul aerian israelian.

Confruntările militare între armata israeliană şi organizaţiile fundamentaliste Hamas şi Jihadul Islamic s-au intensificat. Israelul a bombardat în cursul nopţii sute de poziţii militare şi tuneluri din Fâşia Gaza, unde bilanţul victimelor a ajuns la 115 morţi şi 621 de răniţi.

În Israel, bilanţul actualizat vineri dimineaţă este cel puţin nouă morţi şi peste 160 de răniţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
israel,
dronă,
hamas

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici