Bergodi nu mai are răbdare. Ce spune despre câştigarea titlului la Craiova: „Nu sunt magician”

  • Universitatea Craiova - FC Botoşani, programat vineri, 12 iunie, de la ora 20:00, este meciul care va deschide fotbalul în Liga 1.
  • Antrenorul Cristiano Bergodi va debuta pe banca Craiovei.
  • Dinamo - Chindia Târgovişte este suspendat, după ce un angajat al clubului Dinamo a fost diagnosticat cu COVID-19.
192 afișări
Imaginea articolului Bergodi nu mai are răbdare. Ce spune despre câştigarea titlului la Craiova: „Nu sunt magician”

Bergodi nu mai are răbdare. Ce spune despre câştigarea titlului la Craiova: "Nu sunt magician" - DE PUBLICAT

Vineri, 12 iunie, se va relua fotbalul în România, după 3 luni de pauză. Cu doar o zi până la primul meci oficial, Dinamo a anunţat că un angajat al clubului are coronavirus, iar partida de sâmbătă, cu Chindia Târgovişte, a fost anulată. Cu toate acestea, planul de reluare a Ligii 1 continuă. Vineri, pe un Ion Oblemeco gol, Universitatea Craiova o aşteaptă pe Botoşani. Noul antrenor al oltenilor, Cristiano Bergodi, nu mai are răbdare. A spus că deşi jucătorii nu sunt la capacitatea lor maximă, toţi sunt pregătiţi să intre pe teren. Craiova este pe locul trei în campionat, la egalitate de puncte cu FCSB, de pe locul 2.

E un meci foarte greu, pentru că venim după o pauză lungă şi nici nu ştim cum s-au antrenat echipele. Noi ne-am antrenat foarte bine. Suntem pregătiţi, dar mai avem nevoie de unul, două meciuri. Suntem nebuni dacă noi ne gândim că suntem 100% fizic şi tehnico-tactic pregătiţi. În acest moment, e important rezultatul”.

Bergodi a comparat clubul Universitatea Craiova cu Napoli. Ce crede italianul despre câştigarea titlului?  

Nu ştiu dacă putem lua trofeul, nu sunt un magician, sper din suflet ca împreună cu băieţii să oferim un fotbal plăcut şi să avem rezultate. Nu ştiu unde vom ajunge, dar cred că echipa e pregătită bine şi obiectivul rămâne să fim pe podium. Luptăm pentru fiecare meci pentru a câştiga cele 3 puncte”, a mai spus Bergodi.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici