Bilete false la Untold şi Neversea, vândute de un prahovean. Câte persoane a înşelat / Prejudiciul este uriaş

Un prahovean este cercetat pentru înşelăciune după ce ar fi vândut către zeci de persoane bilete false şi servicii de cazare la Neversea şi Untold, prejudiciul stabilit până acum fiind de aproximativ 60.000 de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX

1434 afișări
Imaginea articolului Bilete false la Untold şi Neversea, vândute de un prahovean. Câte persoane a înşelat / Prejudiciul este uriaş

Bilete false la Untold şi Neversea vîndute de un prahovean. Câte persoane a înşelat

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, bărbatul de 32 de ani este cercetat pentru nouă infracţiuni de înşelăciune, după ce a vândut bilete false pentru festivalurile din Cluj-Napoca şi Constanţa, dar şi servicii de cazare în cele două oraşe cu ocazia celor două evenimente.

Poliţiştii susţin că până în prezent au fost identificate 70 de persoane înşelate, cărora le-a fost produs un prejudiciu de aproximativ 60.000 lei.

Bărbatul mai este cercetat şi în alte dosare, printre care şi în cel care vizează spargerea dată în luna august la Poliţia din Cornu, de unde au fost furate mai multe probe.

„La data de 10 decembrie, Serviciul de Investigaţii Criminale a înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti un dosar penal, cu propunerea de terminare a urmăririi penale, în care sunt cercetaţi trei bărbaţi din comuna Cornu, cu vârste de 43, 32 şi 20 de ani. În urma probatoriului administrat, în sarcina inculpaţilor a fost reţinută comiterea unui furt dintr-o societate comercială, la data de 28.03.2019, când toţi trei au sustras 7 perechi de căşti audio bluetooth –wireless. De asemenea, primii doi sunt bănuiţi de sustragerea mai multor produse electronice din sediul Poliţiei Comunale Cornu, în noaptea de 19/20.08.2019, bunuri care anterior fuseseră ridicate cu titlu de probe”, arată Poliţia Prahova.

Din cercetări a rezultat că cei doi inculpaţi au furat bunurile din sediul Poliţiei cu scopul de a şi le însuşi pe nedrept şi nu pentru a sustrage sau distruge probe ori înscrisuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici