UPDATE: Trafic feroviar, RELUAT la Videle, după ce au avut loc scurgeri de propilenă - un gaz combustibil inflamabil - dintr-un vagon de marfă

Patru trenuri de călători au staţionat în gările Grădinari, Vadu Lat şi Olteni, după ce CFR SA a oprit traficul feroviar pe raza staţiei Videle, începând cu ora 9.20, din cauza unei scurgeri de propilenă dintr-un vagon. Traficul feroviar pe raza staţiei Videle a fost reluat începând cu ora 11.05, pe liniile 1-6, vagonul din care s-au înregistrat scurgeri de conţinut fiind scos din compunerea trenului şi retras pe o linie secundară.

1116 afișări
Imaginea articolului UPDATE: Trafic feroviar, RELUAT la Videle, după ce au avut loc scurgeri de propilenă - un gaz combustibil inflamabil - dintr-un vagon de marfă

Trafic feroviar oprit la Videle, scurgeri de propilenă dintr-un vagon

Personalul care asigură revizia vagoanelor a observat scurgeri de conţinut dintr-un vagon al unui tren de marfă şi a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, care a decis închiderea traficului feroviar pe raza staţiei Videle până la intervenţia echipei de mentenanţă a operatorului privat de marfă, precizează un comunicat al Companiei de Căi Ferate.

Trenul de marfă, compus din 20 de vagoane, aparţine operatorului privat Transferoviar Grup şi asigura un transport de propilenă în relaţia Palas - Râureni.

Până la redeschiderea traficului în condiţii de siguranţă, trenurile care circulă în relaţia Bucureşti Nord - Roşiori - Craiova - Timişoara şi tranzitează staţia Videle vor fi oprite în gările de pe traseu.

CFR SA a redeschis circulaţia feroviară pe în staţia Videle

Traficul feroviar pe raza staţiei Videle a fost reluat începând cu ora 11.05, pe liniile 1-6, vagonul din care s-au înregistrat scurgeri de conţinut fiind scos din compunerea trenului şi retras pe o linie secundară.

„Menţionăm faptul că cele 4 trenuri de călători care au staţionat temporar, în gările de pe traseu, şi-au reluat traficul în condiţii de siguranţă”, încheie comunicatul CFR SA.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici