Câte judeţe se mai află sub COD galben/ Restricţiile în vigoare pe şoselele impracticabile

Două judeţe sunt, până la ora 11.00, sub avertizare cod galben de vânt, care la rafală ajunge la 70 de kilometri pe oră. Pe DN 38 Agigea – Negru Vodă şi DN 2A, Hârşova – Ovidiu au fost impuse restricţii de tonaj din cauza viscolului.

2512 afișări
Imaginea articolului Câte judeţe se mai află sub COD galben/ Restricţiile în vigoare pe şoselele impracticabile

Câte judeţe se mai află sub COD galben/ Restricţiile în vigoare pe şoselele impracticabile

Potrivit avertizării nowcasting transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie, până la ora 11.00 sunt sub avertizare cod galben localităţi din Constanţa şi Tulcea, unde vântului ajunge la rafală la 55-70 de kilometri pe oră.

CNAIR a anunţat, pe de altă parte, că există restricţii de tonaj (7,5 tone) pe DN 38, Agigea – Negru Vodă (Vamă). Ninsoarea viscolită reduce vizibilitatea, măsura fiind instituită preventiv pentru a nu se produce accidente rutiere grave sau blocarea traficului de catre autovehiculele de mare tonaj.

UPDATE 10.00 S-a ridicat restricţia de tonaj de pe DN 2A, judeţul Constanţa

Restricţia de tonaj pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone a fost ridicată de pe DN 2A, judeţul Constanţa. Restricţia fusese impusă din cauza ninsorii viscolite.

Potrivit Centrului Infotrafic, în judeţul Constanţa, restricţia de tonaj pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone a fost ridicată.

Din cauza ninsorii viscolite, fusese restricţionat traficul greu pe sectorul Hârşova – Ovidiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici