Cazul paznicului român, fost canotor, ucis în noaptea de Revelion. Comunitatea din Kent ripostează. Ce se întâmplă de fapt dacă agenţii de pază sunt agresaţi

Eutalia Leonte, reprezentantul comunităţii românilor din Kent, Canterbury (Anglia) spune că mulţi români lucrează în Londra în serviciul de pază, aceasta fiind o meserie periculoasă pentru că, de obicei, clienţii sunt beţi sau drogaţi, iar bodyguarzii nu au voie să riposteze în caz că sunt loviţi.

10714 afișări
Imaginea articolului Cazul paznicului român, fost canotor, ucis în noaptea de Revelion. Comunitatea din Kent ripostează. Ce se întâmplă de fapt dacă agenţii de pază sunt agresaţi

Cazul canotorului român ucis în noaptea de Revelion. Comunitatea românilor din Kent ripostează. Ce se întâmplă dacă agenţii de pază sunt agresaţi

“Majoritatea românilor care lucrează în serviciul pază sunt în Londra, în cartierele Camden Town şi Canning Town, acolo unde este viaţa de noapte a Londrei. Oamenii care consumă multe droguri şi alcool nu mai realizează ce fac şi devin periculoşi. Cei care păzesc poartă veste antiglonţ, dar nu au voie cu pistoale, doar cu electroşocuri, spray cu piper sau baston”, a spus, pentru MEDIAFAX, unul dintre reprezentanţii comunităţii românilor din Kent, Canterbury (Anglia), Eutalia Leonte.

Eutalia Leonte susţine că românii care lucrează în serviciul de pază în Marea Britanie de multe ori sunt în pericol din cauza clienţilor care sunt “drogaţi şi beţi”.

“Chiar dacă sunt loviţi (n.r. - românii care lucrează în serviciul de pază), ei nu au voie să lovească înapoi pentru că îşi pierd badge-ul, un fel de tichet pentru a fi bodyguard”, a mai spus Eutalia Leonte.

De asemenea, reprezentantul comunităţii românilor din comitatul Kent susţine că unii români lucrează în serviciul de pază având contract de muncă şi, de obicei, sunt plătiţi cu 580 de lire pe săptămână.

Un fost canotor român Tudor Simianov (33 de ani) a murit în noaptea de revelion la Londra, oraş în care lucra ca bodyguard la un club. Acesta a încercat să oprească un grup de indivizi care au vrut să intre fără invitaţii la o petrecere exclusivistă şi a fost înjunghiat în piept. Jurnaliştii de la Daily Mail au relatat că în interiorul clădirii pe care o păzeau Tudor Simionov şi colegii săi se distrau oameni foarte bogaţi, la petrecere participând şi multe prostituate de lux.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici