Coloane de maşini pe Valea Prahovei, atât pe sensul de urcare, cât şi pe sensul de coborâre

  • S-au format coloane de maşini pe Valea Prahovei
  • Traficul rutier este aglomerat şi pe sensul către Capitală
  • Poliţiştii acţionează pentru fluidizarea traficului
742 afișări
Imaginea articolului Coloane de maşini pe Valea Prahovei, atât pe sensul de urcare, cât şi pe sensul de coborâre

Coloane de maşini pe Valea Prahovei, atât pe sensul de urcare, cât şi pe sensul de coborâre

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că sunt semnalate valori ridicate de trafic pe DN 1 Bucureşti-Braşov, pe sensul de urcare, fiind coloană în mişcare pe între localităţile Nistoreşti şi Comarnic şi în Buşteni.

De asemenea, aglomeraţie este şi pe sensul către Capitală al DN1 Bucureşti-Braşov, de la intrarea în judeţul Prahova până în Buşteni.

Poliţiştii acţionează pentru fluenţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici