COMENTARIU Sorin Avram: Vrem spitale, nu rugăciuni în catedrale!

4567 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: Vrem spitale, nu rugăciuni în catedrale!

COMENTARIU Sorin Avram: Vrem spitale, nu rugăciuni în catedrale!

Declaraţie făcută pe 15 noiembrie 2020, de preşedintele României începând din anul 2014, Klaus Iohannis, după nenorocirea de la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Neamţ: ”Este o imensă tragedie ce s-a întâmplat la spitalul din Piatra Neamţ. Vin din biserică, unde cu toţii ne-am rugat pentru victime. Ce pot să spun. Condoleanţe familiilor îndoliate, şi celor care au supravieţuit însănătoşire grabnică. E foarte important să se afle cum a fost posibil un astfel de incendiu pentru a evita pe viitor astfel de situaţii groaznice. Acest incident ne arată de ce este necesară o reformă a sistemului de sănătate din România”.

Pagina Administraţiei Prezidenţiale, capitolul Angajamente - Sănătate:  ”Investiţia în sănătate înseamnă investiţia în educaţie pentru sănătate, în resursele umane şi în infrastructura sanitară. România are nevoie de un sistem sanitar fără corupţie, un sistem cu reguli clare, care nici nu justifică, dar nici nu încurajează corupţia. Avem nevoie de un domeniu sanitar care răsplăteşte valoarea şi stimulează performanţa, avem nevoie de personal medical bine pregătit şi bine plătit, de la care pacienţii au dreptul, la rândul lor, să ceară corectitudine, integritate şi servicii de calitate. (...) Semnarea în cadrul evenimentului intitulat <Promovarea Sănătăţii şi Educaţie pentru Sănătate - Dialog asupra Politicilor> a Acordului de Colaborare Bienală între Organizaţia Mondială a Sănătăţii, prin prezenţa doamnei Zsuzsanna Jakab, Director Regional pentru Europa, şi Ministerul Sănătăţii din România, confirmă hotărârea noastră de a îmbunătăţi guvernanţa globală pentru sănătate şi de a dezvolta politici şi programe de sănătate eficiente”.

Citind angajamentul preşedintelui României în ceea ce priveşte sănătatea publică e clar că nu ne rămâne decât să mergem la biserică şi să ne rugăm pentru sănătate şi pentru ca în cazul în care ne îmbolnăvim şi ajungem pe patul de spital Dumnezeu să aibă grijă de vieţile noastre.

În loc să construiască spitale şi să le renoveze şi să le doteze pe cele existente, conducerea Ţării face rugăciuni în catedrale. Atunci măcar să mai construiască nişte lăcaşuri de cult, ca să aibă toată lumea unde să se roage pentru sănătate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici