Doi soţi au murit la 6 minute distanţă, din cauza infecţiei cu coronavirus. Aceştia erau căsătoriţi de 50 de ani

Un cuplu din Florida, căsătorit de 50 de ani, a murit la 6 minute distanţă unul de celălalt din cauza infectării cu noul coronavirus.

973 afișări
Imaginea articolului Doi soţi au murit la 6 minute distanţă, din cauza infecţiei cu coronavirus. Aceştia erau căsătoriţi de 50 de ani

Doi soţi au murit la 6 minute distanţă, din cauza infecţiei cu coronavirus. Aceştia erau căsătoriţi de 50 de ani. Sursă foto: CNN

Stuart şi Adrian Baker erau căsătoriţi de 50 de ani şi trăiau în Florida, scrie CNN.

Femeia de 72 de ani şi bărbatul de 74 de ani nu au avut probleme de sănătate înainte de a contracta COVID-19.

Stuart şi Adrian s-au simţit brusc rău acum trei săptămâni.

Cuplul a fost sfătuit de un medic să meargă direct la spital, unde au primit recomandarea să se autoizoleze. Dar starea bărbatului s-a înrăutăţit, aşa că a fost dus la spital.

Fiul cuplului a fost sunat de medici, care i-au spus că tatăl nu va supraviuţui şi ar fi bine să îşi ducă şi mama la spital, ca măsură de precauţie.

După 45 de minute de spitalizare, medicii au anunţat că nici femeia nu îşi va reveni.

Cei doi au fost transferaţi într-un centru în aceeaşi cameră şi au murit la şase minute distanţă.

„Sper că nu au murit în zadar şi că oamenii încep să ia această boală foarte în serios", a declarat fiul celor doi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici