Donald Trump se întoarce acasă în SUA, după un turneu în Europa

Preşedintele american Donald Trump a părăsit vineri Irlanda, urmând să se întoarcă la Washington după un turneu de cinci zile în Europa, care a inclus o vizită de stat în Marea Britanie şi o oprire în Franţa pentru a comemora 75 de ani de la Debarcarea în Normandia, potrivit Reuters.

490 afișări
Imaginea articolului Donald Trump se întoarce acasă în SUA, după un turneu în Europa

Donald Trump se întoarce acasă în SUA, după un turneu de cinci zile în Europa

Donald Trump şi-a petrecut primele trei zile din turneul european în Marea Britanie, pentru o vizită de stat.

Donald Trump şi Prima doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, au fost primiţi luni de regina Elizabeth, la Palatul Buckingham, în prima zi a vizitei de stat în Marea Britanie. Cei doi au participat la o ceremonie oficială de primire şi un dineu privat.

Marţi, preşedintele american a avut o întâlnire oficială cu prim-ministrul britanic Theresa May şi cu mai mulţi oficiali britanici.

Theresa May, Donald Trump, Emmanuel Macron şi alţi lideri occidentali au participat, miercuri, la ceremonia de comemorare a 75 de ani de la Debarcarea în Normandia, desfăşurată la Portsmouth, unul dintre punctele de îmbarcare pentru forţele aliate care au invadat Franţa aflată în acel moment sub ocupaţia Germaniei naziste.

Donald Trump a efectuat miercuri după-amiază prima sa vizită în Irlanda în calitate de lider al SUA, unde s-a întâlnit cu premierul de la Dublin, Leo Varadkar, după care s-a îndreptat spre un hotel şi teren de golf pe care îl deţine pe insulă.

Joi, Preşedintele american Donald Trump, alături de prim-ministrul britanic Theresa May şi preşedintele francez Emmanuel Macron au participat la evenimentele de comemorare a 75 de ani de la Debarcarea din Normandia, organizate în Franţa. Evenimentele de comemorare la care au participat cei trei lideri marchează evenimentele-cheie din cadrul operaţiunii militare, care a început în urmă cu 75 de ani, în data de 6 iunie 1944.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici