E oficial: Când îşi va lansa Demi Moore cartea autobiografică

Actriţa Demi Moore îşi va lansa autobiografia, cartea intitulată "Inside Out", pe data de 24 septembrie. Pentru lansare, actriţa a decis să colaboreze cu editura americană HarperCollins, relatează Associated Press.

323 afișări
Imaginea articolului E oficial: Când îşi va lansa Demi Moore cartea autobiografică

E oficial! Când îşi va lansa Demi Moore autobiografia

"Inside Out" vorbeşte deschis despre viaţa personală a lui Demi Moore, spun editorii. În volum sunt abordate traumele din copilăria actriţei, problemele legate de imaginea asupra propriului corp, relaţia tumultuoasă a lui Moore cu mama sa, cele trei căsnicii ale sale - printre care s-au numărat cele cu actorii Bruce Willis şi Ashton Kutcher - şi încercarea de a face faţă atât celebrităţii, cât şi vieţii de mamă.

Actriţa americană a semnat contractul de publicare al autobiografiei sale în 2010, pe vremea când era căsătorită cu Ashton Kutcher.

În 2011, Moore a anunţat că mariajul său s-a încheiat, iar cei doi actori au divorţat doi ani mai târziu. Editura HarperCollins plănuia iniţial să publice cartea în 2012. Reprezentaţii nu au confirmat nici detaliile financiare ale contractului semnat de actriţă, despre care se vehicula că valorează milioane de dolari.

Demi Moore, în vârstă de 56 de ani, a ajuns cunoscută ca actriţă de televiziune, cu rolul din telenovela "General Hospital". Ulterior, a jucat în producţii pentru cinema, unde a apărut în filme precum "St. Elmo's Fire/ Libertinii", "Ghost/ Fantoma mea iubită", "A Few Good Men/ Oameni de onoare" sau "Indecent Proposal/Propunere indecentă". Moore este o activistă pentru drepturile copiilor şi este co-fondatoarea organizaţiei non-profit Thorn, care are ca scop combaterea traficului de minori.

Ultimul film al actriţei este "Corporate Animals", o comedie horror lansată pe 29 ianuarie 2019 la Festivalul de Film Sundance.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici