Elveţia redeschide pe 15 iunie frontierele pentru toţi cetăţenii ţărilor Uniunii Europene

  • Elveţia redeschide pe 15 iunie frontierele pentru toţi cetăţenii ţărilor Uniunii Europene
  • Guvernul Elveţiei: Restricţiile de călătorie cu toate statele UE, cu Marea Britanie, Norvegia, Islanda şi Lichtenstein vor putea fi anulate pe 15 iunie
  • Decizia Elveţiei a fost luată în contextul în care Italia, care a redeschis frontierele pe 3 iunie, a cerut reciprocitate în raport cu ţările vecine
1050 afișări
Imaginea articolului  Elveţia redeschide pe 15 iunie frontierele pentru toţi cetăţenii ţărilor Uniunii Europene

Elveţia redeschide pe 15 iunie frontierele pentru toţi cetăţenii ţărilor Uniunii Europene

Elveţia a anunţat, vineri, redeschiderea frontierelor cu toate statele membre ale Uniunii Europene începând din 15 iunie, informează site-ul cotidianului Le Figaro.

"Ţinând cont de situaţia epidemiologică actuală", restricţiile de călătorie cu toate statele UE, cu Marea Britanie, Norvegia, Islanda şi Lichtenstein vor putea fi anulate pe 15 iunie, a comunicat vineri Guvernul Elveţiei.

"Decizia este rezultatul videoconferinţei informale cu miniştrii de Interne din statele membre Schengen", precizează Guvernul de la Berna.

Decizia Elveţiei a fost luată în contextul în care Italia, care a redeschis frontierele pe 3 iunie, a cerut reciprocitate în raport cu ţările vecine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici