Emiliano Sala, care a murit după un accident aviatic în Canalul Mânecii, nu voia să se transfere de la FC Nantes

Cazul atacantului Emiliano Sala nu se opreşte nici după patru luni de la tragicul accident aviatic care i-a adus moartea fostului atacant de la FC Nantes, la vârsta de 28 de ani.

738 afișări
Imaginea articolului Emiliano Sala, care a murit după un accident aviatic în Canalul Mânecii, nu voia să se transfere de la FC Nantes

Emiliano Sala, care a murit după un accident aviatic în Canalul Mânecii, nu voia să se transfere de la FC Nantes

Într-o achetă realizată de L'Equipe, cotidianul francez a publicat o discuţie avută de Emiliano Sala cu o rudă, pe 6 ianuarie, cu două săptămâni înainte ca aeronava de mici dimensiuni Piper Malibu, care îl transporta de la Nantes la Cardiff, să se prăbuşească în Canalul Mânecii.

Sala a fost transferat pe 19 ianuarie, de la Nantes la Cardiff, în Premier League, însă discuţia apărută în spaţiul public arată că atât argentinianul, cât şi agentul său nu erau interesaţi de o mutare în Ţara Galilor. Totuşi, cei doi au cedat la insistenţele patronului polonez de la Nantes, Waldermar Kita, cel care ar fi obţinut o sumă foarte bună, 17 milioane de euro, şi nu dorea să rateze transferul.

"Aseară, i-am trimis un mesaj lui Meissa N'Diaye (n. red. - agentul lui Sala). M-a sunat câteva ore mai târziu. Am avut câteva discuţii cu el şi mi-a spus că Franck Kita (n. red. - fiul patronului Waldemar) i-a trimis un mesaj, aşa că l-a sunat.

Au vorbit şi vor să mă vândă. Există o ofertă de la Cardiff. Nantes a negociat să obţină foarte mulţi bani, deci vor cu certitudine să merg acolo. E adevărat, este un contract bun, dar din punct de vedere fotbalistic nu este interesant pentru mine. Ei încearcă prin orice modalitate să mă trimită acolo. Nu sunt speriat să plec, pentru că m-am luptat toată cariera mea şi pot merge să mă lupt. Nu sunt speriat, din contră.

Dar mă gândesc şi la mine şi cred că Meissa sigur mi-ar găsi ceva mai bun până la finalul ferestrei de transferuri. Meissa a refuzat-o pe Cardiff pentru că nu voia să merg acolo. E adevărat că aş fi vrut să găsesc ceva mai interesant atât din punct de vedere contractual, cât şi din punct de vedere fotbalistic, dar uneori nu le poţi avea pe ambele.

Nici nu vreau să vorbesc cu Waldemar Kita, pentru că o să mă enervez. Mă dezgustă de fiecare dată când sunt faţă în faţă cu el. Iar acum vrea să mă vândă, a negociat bine cu Cardiff şi va primi banii pe care îi vrea, nu? Vrea să plec, dar nici măcar nu m-a întrebat eu ce îmi doresc. Îi pasă doar de bani. Aşa stau lucrurile - o mare mizerie! Nu ştiu ce să fac nici eu. Nimeni nu se uită la mine, personal, prin ceea ce trec. Este foarte dificil, pentru că simt că nu mulţi oameni s-ar pune în pielea mea"
, a spus Emiliano Sala, în discuţia cu ruda sa, potrivit sursei citate.

Cei de la L'Equipe i-au oferit dreptul la replică patronului de la Nantes, care s-a arătat surprins de spusele lui Sala şi a insinuat că ar fi false: "Sunt surprins şi dezamăgit pentru că mă comport cât de bine pot cu oamenii, dar trebuie să accept că unii simt altfel. Din păcate, acest accident stupid a avut loc. Era un băiat foarte bine educat. Dacă nu s-ar fi întâmplat asta, cred că ar fi fost fericit acum. Am un sentiment că acelea nu sunt cuvintele lui.

Acum, nici măcar nu mai vreau banii din transferul lui. Nu vreau să obţin profit de pe urma cuiva care a sfârşit tragic. Nu mă interesează asta. Avocaţii mei se ocupă de asta, iar cei de la Cardiff nu m-au contactat niciodată, nu au vrut. Din moment ce jucătorul a semnat, nu mai sunt responsabil de el, trebuie să fie clar! Când a venit să îşi ia la revedere, Sala era foarte fericit. Cardiff, din punctul meu de vedere, este responsabilă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici