Familia tradiţională în SUA. Melania Trump a recunoscut că îi CONFISCĂ telefonul preşedintelui. Motivul amuzant pentru care o face

Prima doamnă a SUA Melania Trump a dezvăluit sâmbătă că uneori îi CONFISCĂ telefonul soţului său ca să-l ţină departe de Twitter, admiţând că nu "întotdeauna este de acord cu ceea ce scrie el în tweet-uri".

6158 afișări
Imaginea articolului Familia tradiţională în SUA. Melania Trump a recunoscut că îi CONFISCĂ telefonul preşedintelui. Motivul amuzant pentru care o face

Familia tradiţională în SUA. Prima doamnă a Americii, Melania Trump, a recunoscut că îi confiscă din din când în când telefonul preşedintelui. Motivul amuzant pentru care o face

Melania Trump a recunoscut că îi spune preşedintelui să înceteze "tweetingul", pentru că prin ceea ce scrie creează polemici inutile.

Prima doamnă a spus că "uneori" nu este de acord cu privire la deciziile soţului său. Ea a susţinut că îi va spune adesea când crede că se înşeală în privinţa vreunui subiect.

Prima doamnă a râs sâmbătă când a admis că i-a spus soţului să mai lase telefonul.

"Nu sunt întotdeauna de acord cu ceea ce face şi îi spun asta", a spus Melania Trump.

"Îi dau opinia mea sinceră şi sfatul meu onest. Uneori el ascultă dar, uneori, nu, dar am propria voce şi opiniile mele şi este foarte important pentru mine să exprim ceea ce simt"

Melania a reacţionat scurt atunci când un reporter a întrebat-o: - I-ai spus vreodată să pună telefonul jos? Ea nu a ezitat: "Da".

Potrivit Daily Mail, cei doi s-au "ciocnit" de mai multe ori pe subiectului cum să utilizezi corect internetul.

În timp ce Donald Trump este cunoscut pentru tweetingul său vicios, adresat celor care i-au greşit, Melania investeşte timp şi energie în dezvoltarea unui program prin care speră să oprească agresiunea, "bullying-ul", cibernetică, scrie publicaţia britanică. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici