Fast-food la Casa Albă: Preşedintele Trump a servit hamburgeri pe platouri de argint | VIDEO

Preşedintele american Donald Trump a organizat, luni, un ospăţ pe placul său la Casa Albă. Mâncarea „specială”, hamburgeri de la McDonald’s şi alte „delicatese” de la diverse lanţuri de restaurante fast-food, a fost servită pe platouri de argint.

913 afișări
Imaginea articolului Fast-food la Casa Albă: Preşedintele Trump a servit hamburgeri pe platouri de argint | VIDEO

Fast-food la lumina lumânărilor: Preşedintele Trump oferă un ospăţ special pentru atleţi

De obicei, bucătarii de la Casa Albă ar fi servit mâncare mult mai elegantă sub privirea serioasă a portretului lui Abraham Lincoln, dar aceştia „se bucură” de zile libere din cauza închiderii guvernului SUA, scrie The Telegraph.

Casa Albă a menţionat că ideea de a servi fast-food a venit chiar de la preşedinte. Acesta s-a bucurat că poate servi „cea mai bună mâncare americană” pentru echipa Clemson Tigers, câştigătorii campionatului universitar de fotbal american.

„Avem pizza, 300 de hamburger, foarte mulţi cartofi prăjiţi şi toate alimentele noastre preferate”, a spus Trump jurnaliştilor, în timp ce un angajat al Casei Albe aprindea lumânări pentru festin.

„Vreau să văd ce mai rămâne, pentru că nu cred că va rămâne foarte multă mâncare”, a spus Trump, înainte ca atleţii, îmbrăcaţi în costume elegante, să intre în încăpere şi să îşi umple farfuriile.

Trump le-a spus jucătorilor după cină, că nu ar fi vrut iniţial să amâne cina festivă până după redeschiderea guvernului.

În jur de un sfert din guvernul american este închis de 24 de zile, după ce Trump a continuat să forţeze o promisiune făcută în timpul campaniei electorale. Acesta cere congresului peste cinci miliarde de dolari pentru a finanţa construirea unui zid la frontiera cu Mexico. Democraţii au respins această cerere în repetate rânduri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici