FOTO Accident în lanţ pe DN 7 în judeţul Hunedoara: Microbuz cu nouă persoane la bord

Un microbuz cu nouă persoane la bord a fost implicat, joi, într-un accident rutier în lanţ, pe DN 7, în localitatea Veţel, judeţul Hunedoara. O persoană a fost rănită, impactul fiind între microbuz şi alte patru vehicule, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1127 afișări
Imaginea articolului FOTO Accident în lanţ pe DN 7 în judeţul Hunedoara: Microbuz cu nouă persoane la bord

Microbuz cu nouă persoane la bord, implicat într-un accident în lanţ pe DN 7, în judeţul Hunedoara

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Hunedoara, accidentul de la Veţel s-a produs între patru vehicule.

„În accident au fost implicate un microbuz şi patru autoturisme. A fost pe sensul de mers Timişoara – Deva. Un conducător al unui autoturism a fost rănit, se pare uşor”, a spus Gabriel Niţu, purtător de cuvânt al Poliţiei Hunedoara.

Traficul în zona producerii accidentului este oprit.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici