Gabriela Firea şi Florin Pandele s-au filmat citind de pe telefon „rugăciune la vreme de molimă”. VIDEO

  • Gabriela Firea a publicat un clip pe Facebook în care se roagă alături de soţul ei
  • Primarul Capitalei şi soţul ei, Florin Pandele, primarul din Voluntari, citesc de pe telefon „rugăciune la vreme de molimă”
  • Clipul are peste 120.000 de vizualizări şi peste 5000 de reacţii
1615 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea şi Florin Pandele s-au filmat citind de pe telefon „rugăciune la vreme de molimă”. VIDEO

Gabriela Firea şi Florin Pandele s-au filmat citind de pe telefon „rugăciune la vreme de molimă”

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a publicat pe contul ei de Facebook o înregistrare video în care se roagă alături de soţul ei Florin Pandele. ”A început Saptamana Patimilor lui Iisus. O scurtă rugăciune pentru însănătoşirea bolnavilor şi ocrotirea tuturor”, a scris Gabriela Firea pe Facebook. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici