Galaţi: Un urmărit cu mandat european, găsit de poliţişti, a fugit imediat după reţinere

Un bărbat, urmărit în baza unui mandat european, pentru furt de maşini şi din bancomante din Austria, găsit, joi, de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Galaţi, a fugit imediat după ce a fost dată ordonanţa de reţinere, de la Parchet, fiind căutat din nou de oameni legii.

743 afișări
Imaginea articolului Galaţi: Un urmărit cu mandat european, găsit de poliţişti, a fugit imediat după reţinere

Galaţi: Un urmărit cu mandat european, găsit de poliţişti, a fugit imediat după reţinere

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul, care este din Umbrăreşti, judeţul Galaţi, a fost găsit de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale – Urmariţi, acesta fiind urmarit cu mandat european.

Dupa emiterea ordonanţei de reţinere de către Parchet, acesta a fugit.

Aceleaşi surse au spus că bărbatul a dispărut din toaleta Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Oamenii legii îl caută, la ora transmiterii acestei ştiri, fiind anunţate şi judeţele limitrofe.

Bărbatul are 1,74 înălţime, 75 de kg, purta un fes negru, geacă neagră cu glugă neagră, mâneci argintii, pantaloni gri deschis şi teneşi de piele negri.

Bărbatul era urmărit în baza unui mandat european emis de autorităţile din Austria în noiembrie 2018, fiind suspectat de furt de autoturisme şi din bancomat în Austria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici