Grecia şi Croaţia, cele mai căutate destinaţii pentru vacanţele nautice

  • Rezervările online pentru ambarcaţiuni s-au triplat în ianuarie.
  • Grecia şi Croaţia sunt cele mai căutate destinaţii pentru vacanţele nautice.
  • Cea mai scumpă ambarcaţiune poate fi închiriată cu 9000 euro/zi.
419 afișări
Imaginea articolului Grecia şi Croaţia, cele mai căutate destinaţii pentru vacanţele nautice

Grecia şi Croaţia, cele mai căutate destinaţii pentru vacanţele nautice

Românii au access online la peste 14.000 de ambarcaţiuni din destinaţii iubite, precum Grecia, Croaţia, Muntenegru, Turcia, Italia, Franţa, Spania, Portugalia şi altele, potrivit Vola.ro.

Pentru Croaţia, de exemplu, sunt disponibile peste 4000 de iahturi, iar preţurile pornesc de la 42 euro/zi pentru o barcă cu motor în care încap 6 persoane.

Pentru amatorii de vacanţe exotice, există ambarcaţiuni chiar şi în Polinezia Franceză, Seychelles, Thailanda sau Caraibe, preţurile pornind de la 135 euro/zi pentru un iaht cu vele, cu 2 cabine şi capacitate de 4 persoane.

Cea mai scumpă ambarcaţiune poate fi închiriată cu 9000 euro/zi.

Sezonul de sailing începe, de obicei, în luna aprilie şi se întinde până spre jumătatea lunii octombrie, în funcţie de destinaţie.

Cele mai căutate destinaţii pentru acest an în rândul românilor sunt Grecia şi Croaţia, pentru care se închiriază ambarcaţiuni medii, cu o capacitate de 8-10 persoane. Cele mai solicitate perioade sunt lunile de vară, îndeosebi iunie şi iulie.

Numărul de rezervări de ambarcaţiuni efectuat în ianuarie 2021 s-a triplat comparativ cu decembrie anul trecut.

Conform European Boating Industry, la nivel european peste 48 de milioane de persoane participă constant la activităţi nautice recreaţionale, fie proprietari de bărci, fie turişti. Peste 6 milioane de bărci sunt ţinute în apele europene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
vacanţe,
nautice,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici