Incident pe aeroportul Shannon din Irlanda: Un avion civil folosit de trupele americane a luat foc înaintea decolării - FOTO

Un avion al unei companii aeriene, care în mod regulat transportă militari americani şi familiile acestora, a luat foc înaintea decolării de pe aeroportul Shannon din Irlanda, însă, potrivit informaţiilor preliminare, nu s-au înregistrat victime în urma incidentului.

588 afișări
Imaginea articolului Incident pe aeroportul Shannon din Irlanda: Un avion civil folosit de trupele americane a luat foc înaintea decolării - FOTO

Un avion civil folosit de trupele americane a luat foc înaintea decolării din Irlanda

Aeroportul Shannon a transmis pe Twitter la ora locală 05:47 (ora României, 08:47) că toate operaţiunile de zbor au fost suspendate în urma unui incident. Toţi pasagerii şi membrii echipajului au fost evacuaţi de echipele de salvare, relatează postul RTE.

Controlorii de trafic aerian au observat flăcări şi fum provenind de la trenul de aterizare şi decolare al unui avion Boeing 767-300 al companiei Omni Air International, care în momentul respectiv se pregătea de decolare.

Potrivit companiei aeriene Omni Air International, avioanele sale transportă în mod regulat militari americani şi străini, cât şi familiile acestora.

Omni Air International a transmis pe Twitter că "informaţiile iniţiale indică faptul că pasagerii sau membrii echipajului nu au suferit răni grave".

Shannon Group, compania care deţine aeroportul, a comunicat că un pasager a primit îngrijiri medicale pentru o leziune minoră, potrivit publicaţiei The Irish Times.

 

 

Taguri:
irlanda,
accident,
aerian

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici