Informare meteo de ploi şi ninsori la munte, valabilă până joi

Meteorologii au emis o informare meteo de ploi moderate cantitativ, intensificări ale vântului şi ninsori în zona montană, valabilă până în data de 10 noiembrie.

1298 afișări
Imaginea articolului Informare meteo de ploi şi ninsori la munte, valabilă până joi

Informare meteo de ploi şi ninsori la munte, valabilă până joi

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, informarea meteo este valabilă de marţi, ora 14.00, până joi la ora 12.00.

În intervalul menţionat, vor fi precipitaţii în cea mai mare parte a ţării. În jumătatea de sud va ploua mai ales sub formă de aversă, se pot semnala descărcări electrice, iar cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi izolat, în special în Muntenia şi Dobrogea, 40...50 l/mp.

În cursul nopţii de miercuri spre joi, în Transilvania şi Moldova vor fi precipitaţii mixte. Vântul va prezenta intensificări în sud-estul teritoriului, unde viteza la rafală va depăşi temporar 55...60 km/h.

La munte vor predomina ninsorile, se va depune strat nou de zăpadă şi mai ales în zona înaltă rafalele vor fi de peste 70...80 km/h, viscolind ninsoarea.

Meteorologii au anunţat, la începutul săptămânii, că vremea se va răci accentuat în zilele de 9 şi 10 noiembrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici