Irina Margareta Nistor, la moartea lui Sir Sean Connery: „Fără îndoială că va rămâne un James Bond, un bărbat fatal şi teoretic intangibil”

  • Sir Sean Connery, actorul care l-a definit pe James Bond, a murit
  • Numeroasele lui premii au inclus un Oscar, două premii Bafta şi trei Globuri de Aur
  • Irina Margareta Nistor: Fără îndoială că va rămâne un James Bond, chiar dacă a avut tot timpul competiţie cu Roger Moore
239 afișări
Imaginea articolului Irina Margareta Nistor, la moartea lui Sir Sean Connery: „Fără îndoială că va rămâne un James Bond, un bărbat fatal şi teoretic intangibil”

Irina Margareta Nistor despre moartea lui Sean Connery

Sir Sean Connery, actorul care l-a definit pe James Bond, a murit la vârsta de 90 de ani. Scoţianul a fost primul care a adus rolul lui Bond pe marele ecran.

Cariera lui în actorie a durat zeci de ani, iar numeroasele lui premii au inclus un Oscar, două premii Bafta şi trei Globuri de Aur. Printre celelalte filme ale lui Sir Sean se numără „The Hunt for Red October” şi „The Rock”. A fost considerat în mare măsură ca fiind cel mai bun actor care a jucatrolul agentului 007 în franciza de lungă durată.

Irina Margareta Nistor l-a evocat pe marele Sean Connery la televiziunea Aleph News: „Fără îndoială că va rămâne un James Bond, chiar dacă a avut tot timpul competiţie cu Roger Moore. Apoi a fost în „Highlander” şi probabil că de asta ni s-a părut că va fi un nemuritor. Cred că nu o să uităm niciodată „Numele trandafirului”, pentru că era un rol total atipic pentru el faţă de celelalte, doar de bărbat fatal şi teoretic intangibil. Ştim că el a fost considerat cel mai sexy bărbat al tuturor timpurilor, cel mai grozav scoţian şi chiar are o statuie la Tallin. A jucat şi destul de mult teatru. A început destul de sărac. Atunci când faci turul oraşului la Edinburgh, ţi se arată unde venea el să pozeze nud în prima tinereţe, ca să mai câştige un ban la orele de belle arte. A avut un prieten de nădejde, pe Sir Michael Caine. Apropo, şi el este Sir, deşi iniţial o refuzase pe Majestatea Sa Regina Elisabeta. Până la urmă s-a răzgândit. A jucat în extrem de multe filme diferite şi de aceea cred că lumea l-a privit ca pe un personaj special. Inclusiv Hitchcock a apelat la el pentru „Marnie”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici