Madonna se distrează de ziua ei în Jamaica, alături de iubitul ei în vârstă de 23 de ani

  • Madonna a împlinit 62 de ani
  • Artista sărbătoreşte în Jamaica, cu iubitul ei, dansatorul Ahlamalik Williams
  • Madonna se simte excelent, cântă, dansează şi fumează marijuana
3270 afișări
Imaginea articolului Madonna se distrează de ziua ei în Jamaica, alături de iubitul ei în vârstă de 23 de ani

Srusă foto: dailymail.co.uk

Legenda muzicii pop a împlinit 62 de ani însă arată de parcă timpul nu ar fi trecut. Se menţine în formă foarte bine, ca pe vremurile când a scos hitul „La isla bonita”. Madonna s-a dus în Jamaica de ziua ei, împreună cu Ahlamalik, dansatorul ei în vârstă de doar 23 de ani, care între timp i-a devenit şi iubit.

Madonna a postat pe Instagram fotografii cu cei doi, o poză în care ţine în mână în loc de tort o tavă cu marijuana dar şi o înregistrare de la petrecerea organizată de ziua ei. Vedeta se distrează ca la 30 de ani şi este foarte fericită că s-a vindecat de COVID-19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici