Măsurile impuse de Marea Britanie celor care se întorc din zonele afectate de coronavirus

  • Britanicii care se întorc din nordul Italiei vor trebui să se autoizoleze la domiciliu dacă încep să se simtă rău
  • Cei care au fost în oraşele închise de oficiali italieni, din Lombardia şi Veneto, vor trebui să stea în carantină chiar dacă nu se simt rău
  • Sfatul Guvernului vine în condiţiile în care peste 200 de persoane au fost infectate cu COVID-19 în Italia şi şapte au murit
3157 afișări
Imaginea articolului Măsurile impuse de Marea Britanie celor care se întorc din zonele afectate de coronavirus

Măsurile impuse de Marea Britanie celor care se întorc din zonele afectate de coronavirus

Britanicii care se întorc din nordul Italiei vor trebui să se autoizoleze la domiciliu dacă încep să se simtă rău, potrivit Daily Mail. Cei care au fost în oraşele închise de oficiali italieni, din Lombardia şi Veneto, vor trebui să stea în carantină chiar dacă nu au simptome.

Toţi britanicii care au fost în nordul Italiei vor trebui să se autoizoleze la domiciliu dacă încep să se simtă rău, a anunţat Guvernul, pe fondul temerii că focarul de coronavirus se va transforma într-o pandemie.
Cei care au fost în oraşele închise de oficiali italieni, din Lombardia şi Veneto, vor trebui să stea în carantină chiar dacă nu se simt rău, a declarat secretarul pentru sănătate, Matt Hancock.

De asemenea, oamenii au fost sfătuiţi să rămână acasă două săptămâni dacă s-au întors din Iran sau din oraşele Daeugu sau Cheongdo din Coreea de Sud, care au fost grav afectate de coronavirus.
Celor care au revenit din Vietnam, Cambodgia, Laos şi Myanmar li s-a spus că se autoizoleze dacă au simptome asemănătoare gripei, cum ar fi tuse sau febră.

Sfatul Guvernului vine în condiţiile în care peste 200 de persoane au fost infectate cu COVID-19 - boala cauzată de virusul SARS-CoV-2 - în Italia şi şapte au murit.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici