Messi cere autorităţilor să nu oprească căutările lui Emiliano Sala | FOTO

Superstarul de la Barcelona a scris un mesaj emoţionant pe contul lui de Instagram, pentru cei care îl caută pe atacantul în vârstă de 28 de ani. Lionel Messi imploră autorităţile care îl caută pe argentinianul Emiliano Sala să nu mai suspende operaţiunile, transmite CNN.

1213 afișări
Imaginea articolului Messi cere autorităţilor să nu oprească căutările lui Emiliano Sala | FOTO

Lionel Messi cere autorităţilor să nu oprească operaţiunile de căutare pentru Emiliano Sala

„Atât timp cât există o şansă, o urmă de speranţă, vă rugăm să nu opriţi căutările. Toată puterea şi susţinerea mea pentru familia şi prietenii [lui Emiliano Salo]”, scrie Messi.

Emiliano Sala este dispărut de luni. Atacantul şi pilotul Dave Ibbotson se aflau la bordul unui avion privat, de mici dimensiuni, când au dispărut deasupra Insulelor Canalelor.

Atacantul argentinian a semnat contractul de transfer cu Cardiff City, în valoare de 15 milioane de lire sterline, sâmbătă. Sala se afla luni în Franţa, pentru a-şi lua rămas bun de la colegii lui de echipă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici