„Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu, invitaţi la Aleph News – profesorul Iulian Chifu, analist de politică externă şi cântăreţul CRBL

Vlad Craioveanu te invită la o ediţie specială a talk-show-ului „Ochii pe mine!”, 10 decembrie, de la ora 21.00!

223 afișări
Imaginea articolului „Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu, invitaţi la Aleph News – profesorul Iulian Chifu, analist de politică externă şi cântăreţul CRBL

Iulian Chifu îţi vorbeşte despre un subiect cu o miză extrem de importantă pentru România şi anume: ţara noastră va găzdui Centrul European pentru Securitate Cibernetică, în urma unei selecţii la care au participat şapte oraşe candidate. Ce este, pe cine şi cu ce ajută concret prima Agenţie Europeană care va avea sediul în ţara noastră?

Totodată, Iulian Chifu face şi o radiografie a tabloului politic românesc de după alegeri: cine sunt perdanţii şi cine sunt câştigătorii de pe scena politicii într-un an extrem de complicat?

Şi la probleme de securitate şi siguranţă cibernică, trecem la muzică, inspiraţie şi poveşti de viaţă. Personajul principal: cântăreţul CRBL, care într-un an, deloc uşor pentru artişti, s-a mutat cu familia în Spania. Va face o carieră muzicală şi peste hotare, dar şi ce l-a determinat pe artistul român să ia o asemenea decizie radicală? Oare spaniolii ştiu să joace kendama?

Ştiu că vrei să ştii, aşa că stai cu ochii pe Vlad Craioveanu, într-o ediţie specială pe care nu vrei să o ratezi, joi, 10 decembrie, începând cu ora 21.00, la Aleph News!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici