Omul care i-a numit „bastarzi” şi „degeneraţi” pe adversarii Rusiei evocă utilizarea armelor nucleare

Fostul preşedinte rus, Dmitri Medvedev, a evocat astăzi folosirea armelor nucleare, excluzând, în prealabil, posibilitatea unor sancţiuni împotriva Moscovei de către justiţia internaţională, într-un moment în care Curtea Penală Internaţională (CPI) investighează presupusele crime de război comise în Ucraina.

12288 afișări
Imaginea articolului Omul care i-a numit „bastarzi” şi „degeneraţi” pe adversarii Rusiei evocă utilizarea armelor nucleare

Omul care i-a numit „bastarzi” şi „degeneraţi” pe adversarii Rusiei evocă utilizarea armelor nucleare

Omul care i-a numit „bastarzi” şi degeneraţi pe adversarii Rusiei evocă utilizarea armelor nucleare

„Însăsi ideea de a pedepsi o ţară care are cel mai mare arsenal nuclear din lume este în sine absurdă. Iar acest lucru poate crea o ameninţare la adresa existenţei umanităţii”, a scris actualul vicepreşedinte al puternicului Consiliu de Securitate al Rusiei pe Telegram. Medvedev a atacat apoi SUA, acuzată că vrea să aducă Rusia, în timp ce Washingtonul nu a fost niciodată pedepsit pentru războaiele sale din întreaga lume şi care, potrivit exponentului rus, au ucis 20 de milioane.

Preşedinte din 2008 până în 2012, când Vladimir Putin a părăsit pentru scurt timp Kremlinul, Medvedev, care a fost şi prim-ministru între 2012 şi 2020, s-a impus încă de la începutul ofensivei ruse în Ucraina drept unul dintre cei mai înverşunaţi critici ai ţărilor occidentale. Până acum abonat al declaraţiilor senzaţionale, el i-a definit, de exemplu, pe adversarii Rusiei drept „bastardi” şi „degeneraţi”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici