Orban: Începând de mâine, Armata va face pază şi patrulare

Ludovic Orban a explicat unde va interveni armata de miercuri, iar potrivit premierului, Armata va fi implicată în misiuni de pază, de patrulare şi misiuni la frontieră.

4721 afișări
Imaginea articolului Orban: Începând de mâine, Armata va face pază şi patrulare

Orban: Începând de mâine, Armata va face pază şi patrulare

Premierul Ludovic Orban a anunţat că şi Armata va fi implicată în misiuni de pază, de patrulare şi misiuni la frontieră.

Acestă declaraţie a premierului vine după ce şi preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că recomandările în cazul epidemiei de coronavirus devin obligaţii şi că Armata va suplimenta personalul de ordine publică prezent pe străzi în contextul restricţiilor pentru limitarea transmiterii COVID-19.

Toate aceste decizii au fost luate după şedinţa de evaluare şi prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19, cu prim-ministrul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, şi ministrul Sănătăţii, Victor Costache.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici