PRIMA FOTOGRAFIE cu noua Dacia. Mild-hybrid de 7 locuri, înlocuitor pentru Lodgy din 2021: FOTO

  • Dacia va avea un nou model
  • Potrivit L'argus, acesta va înlocui Lodgy
  • Noua Dacia va avea o versiune mild-hybrid, premieră pentru maşina românească
28744 afișări
Imaginea articolului PRIMA FOTOGRAFIE cu noua Dacia. Mild-hybrid de 7 locuri, înlocuitor pentru Lodgy din 2021: FOTO

PRIMA FOTOGRAFIE cu noua Dacia. Mild-hybrid de 7 locuri, înlocuitor pentru Lodgy din 2021: FOTO

DACIA. Publicaţia franceză L'argus a publicat astăzi prima fotografie cu ceea ce, susţin specialiştii din Hexagon, va fi noul model Dacia. Este vorba despre un model Dacia cu 7 locuri, cu design inspirat de la SUV-uri, care să înlocuiască Lodgy.
 
Potrivit L'argus, noua Dacia va fi un model complet nou cu 7 locuri, o lungime de 4.5 metri şi o caroserie apropiată de cea a unui SUV. Ea va avea un design "aventuros".

DACIA CU NUME DE COD RJI

Numele de cod al noii Dacii este RJI. Aceasta va fi construită pe platforma CMF-B, pe care au mai fost dezvoltate noile generaţii Renault Clio şi Renault Captur.
 
Sursa citată mai scrie că maşina va veni cu mai multe variante de motorizare: 1.0 şi 1.3 benzină, un 1.5 dCi, dar şi o versiune mild-hybrid E-Tech.

CÂND APARE NOUA DACIA

Francezii susţin că 2021 va fi anul lansării noului model, înainte sau în acelaşi timp cu Dacia Spring, primul model electric al mărcii de la Mioveni.

BRUNO LE MAIRE: "RENAULT AR PUTEA DISPĂREA"

Ştirea vine în aceeaşi zi în care ministrul de finanţe din Franţa, Bruno Le Maire, a tras un puternic semnal de alarmă, spunând că Renault are nevoie de un ajutor cât mai curând, dar şi că cel mai mare constructor din Hexagon trebuie să se adapteze noilor realităţi.
 
Potrivit Le Figaro, Renault ar putea primi un credit de 5 miliarde de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici