Prima reacţie a Simonei Halep după victoria din meciul de debut din Singapore. "Mi-am îmbunătăţit serviciul!"

Simona Halep (nr.1 WTA) a început cu dreptul Turneul Campioanelor de la Singapore. Eleva lui Darren Cahill a învins-o în meciul de debut al Grupei Roşii pe franţuzoaica Caroline Garcia (8 WTA), scor 6-4, 6-2.

1670 afișări
Imaginea articolului Prima reacţie a Simonei Halep după victoria din meciul de debut din Singapore. "Mi-am îmbunătăţit serviciul!"

Prima reacţie a Simonei Halep după victoria din meciul de debut din Singapore. "Mi-am îmbunătăţit serviciul!"

"A fost un meci grozav, am jucat cel mai bun tenis. Nu e uşor să joci împotriva Carolinei. Mulţumesc tuturor fanilor prezenţi. E prima dată când vin aici că nr 1 mondial şi sunt fericită că am câştigat primul meci, am scăpat de presiune. Sper că următorul meci să fie şi mai bine.

Mi-am îmbunătăţit serviciul, astăzi am servit bine şi asta m-a ajutat să câştig meciul", a spus constănţeanca la finalul meciului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici