Rezultate finale: Dan Barna şi Raluca Turcan rămân deputaţi de Sibiu. Finul lui Iohannis nu intră în Parlament

  • Raluca Turcan, prim-vicepreşedintele PNL, şi Dan Barna, preşedintele USR, au câştigat fără emoţii încă un mandat de deputat la Sibiu.
  • Rezultatele finale arată că PNL a avut un scor de 41,64% şi USR PLUS – 22,46%.
  • Finul preşedintelui Klaus Iohannis nu intră în Parlament.
11283 afișări
Imaginea articolului Rezultate finale: Dan Barna şi Raluca Turcan rămân deputaţi de Sibiu. Finul lui Iohannis nu intră în Parlament

Rezultate finale: Dan Barna şi Raluca Turcan rămân deputaţi de Sibiu. Finul lui Iohannis nu intră în Parlament (sursa: Turnul Sfatului)

Potrivit BEJ Sibiu, pentru Camera Deputaţilor, numărul de voturi valabil exprimate a fost de 118.542. PNL a fost votat de 49.364 de sibieni, reprezentând 41,64%, iar USR PLUS, de 26.629 de persoane, reprezentând 22,46%. PSD a fost votat de 16.241 de persoane, reprezentând 13,70% şi îl trimite, cel mai probabil, în Camera Deputaţilor, pe fostul ministru al Turismului din Guvernul Viorica Dăncilă, Bogdan Trif.

Alianţa pentru Unirea Românilor a fost votat la Sibiu de 10.320 voturi, reprezentând 8,7%, ceea ce ar putea însemna un mandat de deputat.

Pentru un mandat de deputat a candidat şi finul preşedintelui Klaus Iohannis, Marius Daniel Vecerdea. Ca independent, a fost ales de 948 de persoane, care înseamnă 0,80%.

 

Studiaţi cu atenţie toate opţiunile de vot, PÂNĂ LA ULTIMUL DE PE LISTĂ! Şi abia apoi votaţi! Astăzi transformăm sloganul “Cei din urmă vor fi cei dintâi” cu sloganul: CEI DIN URNĂ VOR FI CEI DINTÂI!

Publicată de Marius Vecerdea pe Duminică, 6 decembrie 2020

 

Pentru Senat, numărul total de voturi valabil exprimate în Sibiu a fost de 118.435. Acesta au fost împărţite astfel: PNL - 41,79%, USR PLUS - 23,46%, PSD - 13,77%, AUR - 8,90%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici