O tânără şi-a omorât iubitul şi i-a dat foc. Autorităţile au decis să o interneze la un spital de psihiatrie în Timiş

Femeia de 38 de ani din Târgu-Jiu, reţinută pentru omor, bănuită că şi-a ucis iubitul şi i-a dat foc, va fi internată la un spitalul de psihiatrie din judeţul Timiş, au stabilit, miercuri, anchetatorii. Procurorii ceruseră această măsură încă din luna noiembrie 2018.

1269 afișări
Imaginea articolului O tânără şi-a omorât iubitul şi i-a dat foc. Autorităţile au decis să o interneze la un spital de psihiatrie în Timiş

Femeia care şi-a omorât iubitul şi i-a dat foc, internată la un spital de psihiatrie din Timiş

Judecătorii Tribunalului Gorj au decis, miercuri seara, ca tânăra reţinută pentru omor să fie internată la Spitalul de Psihiatrie şi Pentru Măsuri de Siguranţă Jebel, din judeţul Timiş.

"Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Gorj luarea măsurii de siguranţă a internării medicale provizorii a suspectei Martins Carmen Loredana, cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de omor, constând în aceea că în seara de 8 ianuarie 2019, în jurul orelor 21.00, a aplicat lovituri cu un cuţit în zona gâtului victimei, provocându-i secţionarea vaselor mari, leziunile conducând la decesul acesteia", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Potrivit sursei citate, propunerea Parchetului este motivată prin faptul că din probele pe care le au anchetatorii şi din actele medicale depuse la dosar, există indicii că femeia suferă de afecţiuni psihice şi este consumatoare de băuturi alcoolice.

Astfel, consideră procurorii, aceasta se află într-o stare care prezintă pericol pentru siguranţa publică.

Bărbatul găsit mort în urma incendiului avea 47 de ani şi era din judeţul Dâmboviţa. Tragedia ar fi putut fi evitată, dacă Judecătoria Târgu-Jiu ar fi admis, în luna noiembrie 2018, solicitarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, care au cerut instanţei internarea medicală a femeii de 38 de ani, întrucât mai multe persoane din Târgu-Jiu au susţinut că au fost agresate de aceasta.

Magistraţii au contestat hotărârea, iar primul termen urma să aibă loc joi, la Tribunalul Gorj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici