Tăriceanu se apără în Photoshop de glumele făcute pe seama pliantelor sale electorale: Când eram mic nu eram grizonant, ci blond!

Călin Popescu-Tăriceanu i-a ironizat pe cei care au făcut glume pe seama imaginii sale pe pliantele electorale. Preşedintele ALDE a postat pe Twitter un colaj în care apare chipul editat al unui copil, acesta susţinând că atunci când era mic nu era grizonant, ci blond.

15739 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu se apără în Photoshop de glumele făcute pe seama pliantelor sale electorale: Când eram mic nu eram grizonant, ci blond!

Tăriceanu se apără în Photoshop de glumele făcute pe seama plinatelor sale electorale: Când eram mic nu eram grizonant, ci blond!

„Escaladează campania cu photoshopul! Nişte chestii ft haioase! Merită felicitaţi. Văd că pe online oponenţii mei fac mişto de poza de pe pliantele #ALDE. Sunt alături de ei şi protestez vehement împotrivă acelor fotografii! Când eram mic nu eram grizonant, ci blond!”, a scris Călin Popescu Tăriceanu, joi pe Twitter.

 

 

În spaţiul public au apărut glume pe seama liderului ALDE, în contextul unor pliante pe care apare o imagine editată a acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici