Tatăl unui fotbalist german a MURIT pe stadion

Tatăl fotbalistului Christian Gentner (33 de ani), căpitanul lui Stuttgart, a decedat chiar în stadion, la finalul victoriei pe care şvabii au obţinut-o împotriva Herthei Berlin, 2-1. Gentner a pasat decisiv la golul succesului şi, după partidă, a aflat vestea tragică.

938 afișări
Imaginea articolului Tatăl unui fotbalist german a MURIT pe stadion

Tatăl unui fotbalist german a MURIT pe stadion (Foto: Hepta)

Gentner dădea interviuri pe teren, după joc, când a aflat vestea că tatăl său are probleme. Apoi a fugit spre locul unde doctorii încercau să-i salveze viaţa lui Herbert Gentner. Cauzele decesului nu sunt, încă, cunoscute. VfB Stuttgart şi Hertha au transmis imediat mesaje de susţinere pentru familia fotbalistului.

În septembrie, viaţa lui Chrstian Gentner a fost salvată chiar pe teren, după ce doctorul echipei Stuttgart a intervenit rapid când fotbalistul îşi înghiţise limba. Gentner primise un genunchi în faţă într-un joc cu Wolfsburg. După minute bune în care a primit îngrijri, acesta a fost scos pe targă şi dus la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici