Tren de marfă, deraiat în Mehedinţi. Circulaţia pe magistrala 900, blocată

Un tren de marfă a deraiat, luni dimineaţa, în judeţul Mehedinţi, între staţiile Ergheviţa şi Valea Albă. Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia feroviară pe magistrala 900, Bucureşti-Timişoara, este blocată.

1153 afișări
Imaginea articolului Tren de marfă, deraiat în Mehedinţi. Circulaţia pe magistrala 900, blocată

Un tren de marfă a deraiat în Mehedinţi. Circulaţia pe magistrala 900, blocată

Potrivit poliţiştilor, primele două vagoane ale trenului de marfă au deraiat, iar al treilea s-a răsturnat.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în judeţul Mehedinţi, traficul feroviar este blocat pe magistrala 900, la kilometrul feroviar 349 + 300 de metri, între staţiile CF Ergheviţa şi Valea Albă, unde un tren marfar care circulă pe relaţia Severin – Craiova a deraiat cu primele două vagoane în linie curentă, al treilea vagon răsturnându-se”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Române.

Potrivit acestora, în momentul de faţă, circulaţia altor trenuri nu este afectată.

Taguri:
tren,
deraiat,
marfă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici