Turcii îi arestează pe bişniţarii care profită de pe urma coronavirusului. 71 de retinuţi

Forţele de securitate din Turcia au reţinut 71 de persoane, din 25 de regiuni, care încercau să vândă produse ilegale destinate combaterii şi prevenirii răspândiri coronavirusului.

8718 afișări
Imaginea articolului Turcii îi arestează pe bişniţarii care profită de pe urma coronavirusului. 71 de retinuţi

Turcii îi arestează pe bişniţarii care profită de pe urma coronavirusului. 71 de retinuţi

Ministrul de Interne, Suleyman Soylu, a declarat că indivizii care deţineau marfa de contrabandă încercau să o vândă la preţuri foarte mari oamenilor şi aceasta era formată din obiecte sanitare precum măşti chirugicale, dezifectante şi spirt.

Astfel, Departamentul de Poliţie Anti-Contrabandă de(KOM) a reuşit să confişte 285.000 de măşti, 65.000 dezinfectante, 750 de sticluţe cu colonie, 4.375 de litri de spirt şi 340 litri de alcool metilic, relatează Daily Sabah.
 
Joi, Poliţia a reuşit să descopere fabrica ilegală a acestor indivizi care se situa în oraşul Bursa şi a confiscat marfă de 20 de tone de dezinfectanţi cu o valore pe piaţă de 156.000 de dolari. Forţele de securitate au reţinut 5 persoane şi le-au confiscat maşinile utilizate pentru fabricarea dezinfectanţiilor, precum şi mii de sticluţe cu dezinfectante.
 
În Turcia sunt 2,433 de cazuri de îmbolnăviri, 59 de decese şi 26 de oameni care s-au recuperat.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici